Over mij en mijn werkwijze

Mooi hoe dingen kunnen lopen: al jaren vind ik het ontzettend leuk om de woningmarkt te volgen en met interieurs bezig te zijn. Dus heb ik in mijn vrije tijd een aantal opleidingen gevolgd waar ik later professioneel veel aan heb gehad. Tot in 2014 de kans zich voordeed om een nieuwe zijweg in te slaan: vastgoed van zowel de buiten- als de binnenkant driedimensionaal visualiseren.

Fantastisch werk! Vandaar de naam Droom Visualisaties: mijn droom-werk en jouw droom gevisualiseerd. Mijn specialiteit is vooral de vastgoedsector en mijn uitgangspunt is het zo goed mogelijk omzetten van een nieuw concept in een overtuigend en communicatief beeld. Dus luister, kijk en denk ik graag mee. In de wisselwerking van “droom naar werkelijkheid” ontstaan zo de mooiste ontwerpen en wordt een eigen unieke plek of karakteristiek pand gecreëerd. Meer informatie? Neem dan contact met mij op!

 • 1. Aanvraag/ Intake

  Vul hier het aanvraagformulier in of neem contact op via e-mail.

 • 2. Aanleveren bestanden

  U levert minimaal een plattegrond inclusief maatvoering aan. De voorkeur gaat uit naar een bewerkbaar 3D-bestand als .skp en .dwg.

 • 3. Uitwerking

  De uitwerking van de betreffende ruimte hangt af van de lopende opdrachten. Ik hanteer vaak 2 tot 3 weken.

 • 4. Laatste correctieronde

  Indien nodig worden de gewenste aanpassingen uitgevoerd. In principe is er 1 correctieronde.

Interesse in één van mijn diensten?

Samen een project verder brengen of laten inspireren. Ik kom graag bij je langs!